<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Oljeministeren og Aker BP om sokkel-rushet

Vi snakker med olje- og energiminister Terje Aasland og Aker BP-direktør Ine Dolve. Onsdag fikk han høstens første PUD-søknad om et nytt felt på sokkelen. Mange flere er ventet utover høsten, men blir det nå for hett og hektisk i oljenæringen? Mer om det og prosjektet får du høre her.

Publisert 10. aug. 2022 kl. 16.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 11 ord
Vi snakker med olje- og energiminister Terje Aasland og Aker BP-direktør Ine Dolve. Onsdag fikk han høstens første PUD-søknad om et nytt felt på sokkelen. Mange flere er ventet utover høsten, men blir det nå for hett og hektisk i oljenæringen? Mer om det og prosjektet får du høre her.