<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljelagrene i USA faller mer enn ventet

I løpet av forrige uke falt oljelagrene i USA med 3,3 millioner fat.

Publisert 24. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 66 ord
MINDRE PÅ LAGER: Oljelagrene i USA krymper. Foto: Bloomberg

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,3 millioner fat til 421,7 millioner fat i forrige uke. Ifølge TDN Direkt var det ventet en nedgang på 0,9 millioner fat.

Bensinlagrene var tilnærmet uforandret mens destillatlagrene falt med 0,7 millioner fat. Det var ventet at bensinlagrene skulle falle med 1,5 millioner fat og at destillatlagrene skulle øke med 0,6 millioner fat.