<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

DNO-aksjen på kritiske nivåer

DNO-aksjen viser klare svakhetstegn.

Publisert 22. sep. 2022 kl. 16.40
Oppdatert 22. sep. 2022 klokken 16.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
22.09.22 DNO-aksjen viser klare svakhetstegn. Bunnlinjen i den stigende trenden kan være i ferd med å bli brutt, og det samme gjelder halslinjen på rundt 13 kroner i en mulig hode-skulder-formasjon. Gitt brudd på halslinjen i hode-skulder-formasjonen signaliserer det at aksjen kan falle mot den tekniske støtten på 8,80-nivået, mens potensialet er ned mot 8,16 kroner. For å snu tendensen må aksjen bryte opp igjen og bryte de glidende snittene som i øyeblikket truer med å etablere et såkalt dødskryss. Det skjer hvis 50-dagers glidende gjennomsnitt faller under 200-dagers snittet.

 

Bunnlinjen i den stigende trenden kan være i ferd med å bli brutt, og det samme gjelder halslinjen på rundt 13 kroner i en mulig hode-skulder-formasjon. 

Gitt brudd på halslinjen i hode-skulder-formasjonen signaliserer det at aksjen kan falle mot den tekniske støtten på 8,80-nivået, mens potensialet er ned mot 8,16 kroner. 

For å snu tendensen må aksjen bryte opp igjen og bryte de glidende snittene, som i øyeblikket truer med å etablere et såkalt dødskryss. Det skjer hvis 50-dagers glidende gjennomsnitt faller under 200-dagers snittet.

Flere tekniske analyser

Finansavisen er ikke ansvarlig for eventuelle tap som måtte oppstå som følge av investeringer foretatt på basis av denne kommentaren.