<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PetroNor har fått forlenget frist i Gambia

Publisert 07:53 19. okt. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 87 ord

 

Etter diskusjoner med Gambias regjering har Petronor mottatt en ytterligere tretti dagers forlengelse av longstop-datoen for A4-lisensen for å gi tid til ferdigstillelse av planer for fremtiden til A4-lisensen.

Det fremgår av en melding onsdag.

Selskapet ser frem til å gi en oppdatering innen denne tidsrammen, heter det i meldingen.

19. oktober 2021 meldte PetroNor at selskapet hadde mottatt en ettårig forlengelse av longstop-datoen for lisensopsjonen til 19. oktober 2022 fra regjeringen i Gambia, for å gjøre det mulig for selskapet å fortsette sine pågående diskusjoner med potensielle partnere.

TDN Direkt