<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Patenttvist løst for PGS

Slutten på en treårig konflikt. 

Publisert 31. mai 2021 kl. 11.07
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
FORLIK: For adm. direktør Rune O. Pedersen og PGS. Foto: Iván Kverme

 

PGS Australia har siden november 2018 vært i en rettstvist med datterselskaper av både DownUnder Geosolutions Technology (DUG) og Polarcus om brudd på visse patenter til PGS. Nå er blitt enighet mellom det heleide datterselskapet til PGS og de andre selskapene. Det kommer frem i en melding fra PGS mandag. 

Avtalen er konfidensiell, men inkluderer en kontant betaling fra DUG-partene til PGS som gjør DUG og deres datterselskaper blir tildelt en verdensomspennende, royalty-fri, ikke-eksklusiv lisens av patentene som utløste konflikten.