<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eidesvik Offshore sikrer femårskontrakt

Eidesvik Offshore signerer femårskontrakt med Van Oord Offshore Wind for fartøyet Subsea Viking.

Publisert 19. juli 2022 kl. 11.07
Oppdatert 19. juli 2022 klokken 13.15
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 151 ord
NY KONTRAKT: Subsea Viking er sikret mer arbeid. Foto: Eidesvik Offshore

 

Eidesvik Offshore har inngått en femårskontrakt med Van Oord Offshore Wind for fartøyet Subsea Viking. Den nye kontrakten starter i første kvartal 2023. 

I tillegg har Van Oord en opsjon på å forlenge kontrakten, og på visse vilkår en kjøpsopsjon for fartøyet etter perioden.

– Vi er veldig fornøyde med denne kontraktstildelingen av Van Oord, en ledende internasjonal aktør i havvindmarkedet. Kontrakten vil utvide Eidesviks tilstedeværelse i fornybarmarkedet, og vi ser frem til å bygge et sterkt og langvarig forhold til denne viktige nye kunden, sier Gitte Gard Talmo, konsernsjef i Eidesvik.

I forrige uke meldte Eidesvik Offshore at selskapet har blitt tildelt en kontrakt med en ikke-navngitt kunde for Subsea Viking. Den kontrakten starter i tredje kvartal 2022, og er en forlengelse av gjeldende kontrakt. Varigheten er til utgangen av året.

Tirsdag formiddag omsettes Eidesvik Offshore-aksjen for 9,65 kroner, opp 1,1 prosent, noe som gir selskapet en markedsverdi på 600 millioner kroner.