<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Arctic Securities og DNB Markets anbefaler Borr Drilling

Arctic Securities og DNB Markets forventer solid kursoppgang i Borr Drilling fremover.

Publisert 12. sep. 2022 kl. 10.21
Oppdatert 12. sep. 2022 klokken 10.24
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
MEGLERHUS ANBEFALER KJØP: Arctic Securities og DNB Markets venter kursoppgang i Borr Drilling, til stor glede for Tor Olav Trøim og de andre aksjonærene i selskapet.  Foto: Ivan Kverme

BORR

Både Arctic Securities og DNB Markets har gjenopptatt dekningen av Borr Drilling, noe som har resultert i en kjøpsanbefaling fra begge meglerhusene. Mens Arctic Securities opererer med kursmål på 61 kroner har DNB Markets et kursmål på 50 kroner. 

Arctic Securities understreker at jackup-markedet fortsetter å stramme seg, og mener, ifølge TDN Direkt, at Borr Drilling ligger godt an til å dra nytte av selskapets moderne flåte og en riktig mengde av tilgjengelighet fra 2023.

Bedre fundamentale forhold

DNB Markets ser bedre fundamentale forhold i jackup-markedet, og er trygge på selskapets evne til å håndtere selskapets forfall i andre kvartal 2023 på det konvertible lånet på 350 millioner dollar.

«Borr Drillings nylige refinansiering gjør selskapet attraktivt for en større aksjonærbase», skriver DNB Markets i en oppdatering.

Mandag formiddag omsettes Borr Drilling-aksjen for 42 kroner, opp 4,8 prosent, hvilket gir selskapet en markedsverdi på litt over 9,6 milliarder kroner.