<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hever kursmål på oljeservice-aksje

Akastor får kursmålet hevet med 4 kroner.

Publisert 13. sep. 2022
Oppdatert 13. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
OPPJUSTERES: Akastor-sjef Karl Erik Kjelstad ser gode fremtidsutsikter for selskapets største investering, HMH. FOTO: AKER

 

Fearnley Securities hever sitt kursmål for Akastor til 13 kroner pr. aksje fra tidligere 9 kroner og gjentar kjøpsanbefaling.

Det fremgår av en oppdatering tirsdag.

Oppjusteringen i kursmålet er drevet av økt verdsettelse av HMH fra 8 kroner pr. Akastor aksje til 11,5 kroner pr. aksje etter høyere prising og økte estimater for sammenlignbare selskaper.

Meglerhuset tilføyer ingen verdi til DRU-kravet, og skriver at hvis de går gjennom vil det innebære en positiv effekt på 2 kroner pr. aksje.

"Vi forventer realisering av større finansielle investeringer (ODL/NES) på kort sikt som potensielle triggere, som vil redusere belåningen i AKAST", heter det i oppdateringen.

Videre skriver de at med en akselererende forbedringer i riggmarkedets fundamentale forhold, ser de en potensiell notering av HMH som en 2023-begivenhet, noe som vil støtte aksjen ytterligere.

TDN Direkt