<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå noteres Dolphin Drilling

Dolphin Drilling er klar for handel på Euronext N-OTC-listen.

Publisert 14. sep. 2022 kl. 12.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 195 ord

Dolphin Drilling er klar for handel på Euronext N-OTC-listen i morgen, torsdag, og jobber videre med en notering på Euronext Growth Oslo i slutten av oktober. Samtidig markedsføres selskapets og andre rigger aktivt både i Norge og internasjonalt, i et marked som kommer til å stramme seg inn ytterligere.

– Vi markedsfører de to riggene vi har i Norge mot Storbritannia. I desember i fjor var det tre semi-rigger på kontrakt i Storbritannia, men nå er det 11 rigger, hvis vi inkluderer en rigg som ikke har blitt meldt ennå, men som vi vet har blitt tildelt, sier administrerende direktør Bjørnar Iversen i Dolphin Drilling under Pareto Securities' energikonferanse onsdag.

Han sier videre at Dolphin Drilling også markedsfører Keppel-nybyggene, der de har markedsføringsavtale, mot den norske kontinentalsokkelen.

– Vi tror vi vil klare å gjøre noe der. Det er basert på en bareboat-kontrakt med en kjøpsopsjon. Og på toppen av det så følger vi muligheter der vi har management, og pr i dag markedsfører vi to andre eiendeler internasjonalt, sier han.

– Ellers mener Iversen at markedet kommer til å stramme seg videre og at det er betydelig oppside dagratescenarioet om man sammenligner med ratene 2007 til 2016.

(TDN Direkt)