<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Solstad Offshore tildelt kontrakter til 1,6 milliarder

To av Solstad Offshores CSV-er er tildelt flerårige forlengelser, mens et tredje har landet en avtale med en søramerikansk energigigant.

    Publisert 1. nov. 2022 kl. 10.53
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 133 ord
    SØR-AMERIKA: «Normand Pioneer» er tildelt en intensjonsavtale av et større energiselskap i Sør-Amerika. Foto: Wikimedia Commons

     

    Solstad Offshore er tildelt nye kontrakter for tre av sine konstruksjonsfartøyer (CSV) verdt tilsammen rundt 1,6 milliarder kroner, opplyser offshorerederiet tirsdag.

    To av kontraktene er forlengelser av eksisterende avtaler med Havfram og DeepOcean for de 2014-bygde CSV-ene «Normand Vision» og «Normand Ocean», begge med oppstart i januar 2024 – i direkte fortsettelse fra dagens avtaler.

    Havfram-avtalen for «Normand Vision» har en varighet på tre år samt opsjoner for ytterligere to år. DeepOcean-avtalen for «Normand Ocean» har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse med ytterligere ett år.

    I tillegg er Solstad Offshore tildelt en intensjonsavtale for den 1999-bygde CSV-en «Normand Pioneer». Her er kunden et større, ikke-navngitt energiselskap i Sør-Amerika. Intensjonsavtalen gjelder en kontrakt med en fast varighet på 14 måneder pluss opsjoner for ytterligere 12 måneder, med oppstart i løpet av inneværende måned.