<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Borr Drilling tapte 550 mill. – ser sterkt marked

Publisert 17. nov. 2022 kl. 07.59
Oppdatert 17. nov. 2022 klokken 08.02
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
LA FREM TALL: Patrick Schorn, administrerende direktør i Borr Drilling Thomas Bjørnflaten

 

Borr Drilling fikk en justert EBITDA på 44 millioner dollar i tredje kvartal 2022, mot 37 millioner dollar i andre kvartal, opplyser selskapet torsdag.

Driftsresultatet ble 4 millioner dollar, mot -9 millioner dollar samme periode året før, mens nettoresultatet endte på -55 millioner dollar (-33). Total omsetning var 108 millioner dollar i kvartalet (73).

Borr Drilling estimerer at justert EBITDA i 2022 vil komme i overkant av den høye enden av tidligere guiding på 115-140 millioner dollar.

Videre ventes omsetningen i fjerde kvartal 2022 å bli godt over 25 prosent høyere enn i tredje kvartal.

«Vi fortsetter å se høy anbudsaktivitet med økende gjennomsnittlig kontraktslengde, noe som tydelig indikerer et sentiment hvor vi forventer at ratene vil fortsette å stige. Etter avtalen om å selge fire rigger som en del av vår refinansiering, har vi nå kontraktsfestet mesteparten av vår tilgjengelige flåte, ettersom 20 av de 22 leverte riggene er forpliktet. De gjenværende to er på tilbud til flere kunder, og det er usannsynlig at vi kan tilfredsstille all nåværende etterspørsel», heter det i rapporten.

Videre skriver Borr Drilling at refinansieringen i stor grad er ferdigstilt, at det er mulighet for ytterligere finansiering, og at selskapet på bakgrunn av økende eiendelsverdier og dagrater er godt posisjonert for å håndtere de konvertible obligasjonene når de nærmer seg forfall.

TDN Direkt