<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp

Bør du selge nå?

Ekspert ser for seg et solid vårslipp i boligmarkedet.

Publisert 22. mars 2005 kl. 13.03
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 04.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord

Aktiviteten er høy, men prisene står stille. Eiendomsmeglerne skjønner ikke helt hva som skjer. Men ordretilgangen ser ifølge DN ut til å være god så langt i mars.- Dette er boliger som skal ut i markedet etter påske, sier adm. dir. Geir Hantveit i Krogsveen.Adm. dir. Bjørn-Erik Øye i Prognosesenteret peker ifølge avisen på en "voldsom" økning på tilbudssiden denne måneden.- Det tilsier et solid vårslipp av boliger. Tilbudssiden er nå så sterk at boligmarkedet fint klarer å regulere seg selv uten hjelp fra sentralbanksjefer og andre. Men endringer i folks forventninger og grad av usikkerhet kan forstyrre bildet fremover, sier han.