<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Flere nye flyruter

Det meldes om nye flyruter til Kina, USA og Ukraina.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 11.26
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

Flyselskapene utvider stadig sitt rutenett. Av Via Travels siste nyhetsbrev kan vi se at KLM 28. mai åpner sin fjerde rute fra Amsterdam til Kina, nærmere bestemt Chengdu i Sentral-Kina. Den nye ruten vil ha to ukentlige avganger. Flyselskapene utvider stadig sitt rutenett. Av Via Travels siste nyhetsbrev kan vi se at KLM 28. mai åpner sin fjerde rute fra Amsterdam til Kina, nærmere bestemt Chengdu i Sentral-Kina. Den nye ruten vil ha to ukentlige avganger. Videre åpner Finnair 30. mars en ny rute til Kiev. Ruten har avganger på torsdag, og er et supplement til den eksisterende code-share ruten med Ukraine International Airlines på mandager og fredager.Og til sist starter US Airways daglige direkteflyvninger mellom Philadelphia og Stockholm-Arlanda. Første avgang blir 3. juni og ruten vil ifølge boarding.no foreløpig bli trafikkert frem til den 8. oktober.