<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Slik avgjør du budrunden

Eiendomsmeglerne er iallfall enige om hva du ikke bør gjøre.

Publisert 16. feb. 2006 kl. 15.17
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 146 ord

Dagbladet har snakket med flere profilerte eiendomsmeglere om hva du må gjøre for å vinne frem med budet på drømmeboligen. Og: De fleste er enige om at det er dumt å begynne lavt.- Dette er lite klokt, fordi det vitner om lav selvtillit. Legger du deg 50.000 kroner over prisantydning, øker sjansene for at du slipper budrunde, sier Miguel Sørholt i Privatmegleren Residence.Anne Aartun hos Krogsveen Stovner mener ifølge avisen du bør bruke magefølelsen.- Dukker det opp en bolig du virkelig liker, er det viktigere virkelig å by enn å skulle være smart og spare, sier hun, men legger samtidig til at du må sette en smertegrense.Odd Kalsnes i Amegler og Petter A. Poppe understreker effekten av korte frister. Sistnevnte anbefaler noen få timer. Nils Nordvik føyer til at fristen minimum bør være 10-15 minutter, men at budet da bør være mye bedre enn det forrige.