<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Til Kanariøyene i vinter?

Skal du til Gran Canaria eller Tenerife i vinter, risikerer du å havne midt oppi et flykaos.

Publisert 13. feb. 2006 kl. 11.04
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.30
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 137 ord

Bakkemannskapene på flyplassene Gando, Gran Canaria og Reina Sofía (sør på Tenerife) vil ha høyere lønn, mer fleksibel arbeidstid og sikrere arbeidsavtaler. Bakkemannskapene på flyplassene Gando, Gran Canaria og Reina Sofía (sør på Tenerife) vil ha høyere lønn, mer fleksibel arbeidstid og sikrere arbeidsavtaler. Men nå er de lei av å vente på ny avtale, og fagforeningene (CCOO, UGT og USO) har varslet full streik 15, 27. og 28. februar og 12., 13. og 14. april om ikke arbeidsgiveren innen den tid kommer opp med tilbud om en ny og bedre avtale, melder Canariposten.En storstreik på disse tidspunktene vil skape kaos og problemer for de reisende. 27. og 28. februar topper trafikken seg grunnet karneval på Tenerife og Gran Canaria, og i april er det påske.Arbeidsgiveren, det spanske luftfartsverket AENA, har ifølge nettstedet foreløpig ikke kommentert saken.