<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vaske-Bakke selger villa

Det er slutt med samboeren, og Svein Erik Bakke selger sin Stavanger-villa. - Den som skal få tilslaget må by godt over fem millioner, sier megler.

Publisert 15. feb. 2006 kl. 11.19
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 07.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 158 ord

Svein Erik Bakke selger sin villa i Hans Gudes vei 30a på Stokka i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad. Prisantydningen er på 4,9 millioner kroner, 400.000 mer enn det Bakke betalte i august i fjor. Svein Erik Bakke selger sin villa i Hans Gudes vei 30a på Stokka i Stavanger, skriver Stavanger Aftenblad. Prisantydningen er på 4,9 millioner kroner, 400.000 mer enn det Bakke betalte i august i fjor. - Den som skal få tilslaget må by godt over fem millioner. Jeg regner med huset er solgt innen en uke, sier megler Jone Thomassen i Focus Eiendomsmegling, som overfor avisen karakteriserer boligen på 300 kvadratmeter som "selve indrefileten" på Stokka.Husets tak, vegger og gulv er nylig oppgradert for 2-300.000 kroner.Salget har nok sammenheng med at det ifølge avisen nå er slutt mellom Bakke og hans samboer Lena Tveite Knutsen. Flyvertinnen flyttet inn i huset med Bakke etter at de to traff hverandre under en sandvolley-turnering i Stavanger i fjor.