<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

1,5 million over takst

Firemannsbolig i Holtet Hageby på Bekkelaget solgt for 4,8 millioner kroner denne uken. Sjekk bilder her.

    Publisert 31. aug. 2006 kl. 15.29
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 139 ord

    En En firemannsbolig i Holtet Hageby på Bekkelaget ble denne uken solgt til 4,8 millioner kroner, 1,5 millioner over takst, melder forbruker.no. på Bekkelaget ble denne uken solgt til 4,8 millioner kroner, 1,5 millioner over takst, melder forbruker.no. Megler Henrik Berg ved Privatmegleren Ullevål Stadion viser til en sterkt økende interesse for hagebyen i sommer, og drar frem salg både en halv million og 1,2 millioner kroner over takst.- Jeg tror markedet har gått fortere enn det takstmennene har fått med seg i området, sier han.Prisantydningen på 3,29 millioner kroner forklarer han slik:- Vi setter prisantydningen til det som selger i verste fall er villig til å selge for.Mannen bak taksten på 3,3 millioner, Vidar Årnes, forklarer overfor nettstedet avviket blant annet med at han har trukket fra ganske mye for bygningstekniske ting og at boligen var fantastisk "stylet".