<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fagerstrand-huset solgt!

Fagerstrand-huset er solgt, over to måneder etter at det ble lagt ut på markedet. - Totalt sett en god pris, sier megler Marianne Dåsnes til HegnarOnline - selv om taksten på 3,3 millioner kroner ikke ble helt innfridd.

    Publisert 28. aug. 2006 kl. 14.37
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.42
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 194 ord

    Tidligere i sommer skrev vi at huset Anders Sunde Bråten og samboeren Stine Sørsveen vant som hovedpremie i reality-serien "Fagerstrand" i fjor hadde blitt lagt ut for salg.200.000 under takst Drøyt to måneder etter de første visningene er huset nå solgt.- Det gikk for 3,1 millioner kroner, totalt sett en god pris sett i forhold til området rundt, sier megler Marianne Dåsnes i Deal Eiendom til HegnarOnline.Huset gikk dermed for 200.000 under taksten på 3,3 millioner kroner.Etter relativt laber interesse i kjølvannet av de første visningene i midten av juni, ble salget lagt på is inntil i forrige uke.- Vi hadde tre private visninger på torsdag, hvorpå vi fikk inn ett bud, altså på 3,1 millioner. Begge parter er fornøyd, sier Dåsnes (bildet) videre.- For høy takstMegleren hevder overfor HegnarOnline at en for høy takst gjorde det vanskeligere å selge.- Den lå godt over kvadratmeterprisen ellers i området, sier hun.Eneboligen med adressen Slafjellet 9 på Nesodden ligger ca. 15 kilometers kjøring fra Nesoddtangen, og har et boareal på 145 kvadratmeter.Standarden blir oppgitt som god, for eksempel er kjøkkenet innredet med Sigdal Herregård. Huset har blant annet to bad, hvorav det ene er utstyrt med boblebad.