<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Ingen skatt å være redd for

- Ingen grunn til ikke å opplyse om kjøpet av bolig i utlandet, sier megler Agnar D. Carlsen.

    Publisert 29. aug. 2006 kl. 14.05
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.43
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 139 ord

    Daglig leder Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret mener Daglig leder Bjørn Erik Øye i Prognosesenteret mener maksimalt ti prosent av verdiene nordmenn har i boliger utenlands blir opplyst om i selvangivelsen. nordmenn har i boliger utenlands blir opplyst om i selvangivelsen. Agnar D. Carlsen, statsautorisert eiendomsmegler og daglig leder i Norsk Megling AS, mener ifølge Aftenposten at det er ingen grunn til ikke å opplyse om kjøpet til norske skattemyndigheter.- Ligningsverdien av en bolig i utlandet settes normalt til kun 25 prosent av kjøpesummen. Kjøper du en bolig til én million i utlandet, blir ligningsverdien altså bare 250.000 kroner, sier han.Carlsen tviler ifølge avisen på tallene fra Prognosesenteret.- Vi har ikke inntrykk av at folk ikke opplyser om boligkjøp i utlandet til norske myndigheter. For øvrig mener jeg 65.000 norskeide boliger i utlandet høres litt lite ut, sier han.