<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sjokkert etter dom

- Jeg er sjokkert over ensidigheten i dommen, jeg mener definitivt at tiltalen bygger på en misforståelse, sier Tamburstuen

    Publisert 26. aug. 2006 kl. 11.22
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord

    Oslo tingrett idømte igår Trygve Tamburstuen (60) halvannet år i fengsel og inndragelse av 3,7 millioner kroner.- Jeg er sjokkert over ensidigheten i dommen, jeg mener definitivt at tiltalen bygger på en misforståelse, sier Tamburstuen til DN.Han vil anke saken helt til Høyesterett om nødvendig.- Ja, ja, fordi det er gæernt. Det kan ikke være slik at norsk rettspleie er så tilfeldig, sier Tamburstuen.Dersom dommen skulle bli stående, tror Tamburstuen han kan klare å skaffe pengene ved blant annet å selge huset.