<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Billigere å ringe i Telio

Nå kan du ringe gratis til Polen og Kina. Prisene til flere andre land kuttes opptil 50 prosent.

    Publisert 20. feb. 2007 kl. 10.03
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 121 ord

    Telio kutter prisen for å ringe til flere land med store befolkningsgrupper i Norge, går det frem av en pressemelding. Til Polen og Kina blir det gratis, mens det til Bosnia, India, Irak, Marokko, Pakistan, Serbia, Tyrkia og Vietnam blir kutt i samtaleprisene på opptil 50 prosent. Telio kutter prisen for å ringe til flere land med store befolkningsgrupper i Norge, går det frem av en pressemelding. Til Polen og Kina blir det gratis, mens det til Bosnia, India, Irak, Marokko, Pakistan, Serbia, Tyrkia og Vietnam blir kutt i samtaleprisene på opptil 50 prosent. De nye prisene gjelder fra 1. mars.- Vi kutter prisene fordi vi ønsker å være den beste leverandøren av telefoni til folk flest, sier Telio-sjef Alan Duric.