<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Brudd i forhandlingene om pensjonsforlik

Høyre, KrF og Venstre har brutt forhandlingene med regjeringspartiene om et bredt pensjonsforlik.

    Publisert 22. feb. 2007 kl. 14.23
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 118 ord

    Det opplyser de tre partiene i en felles pressemelding torsdag. Det opplyser de tre partiene i en felles pressemelding torsdag. - Det blir dermed ikke noe nytt forlik om pensjon i Stortinget. Vi forventet at regjeringspartienes uttalte ønske om et bredt pensjonsforlik ikke bare var store ord, men noe de ville følge opp i forhandlingene. Det skjedde dessverre ikke. Vi ble kun invitert til å stemme for regjeringens forslag, uttaler Martin Engeset (H), Åse Gunhild Woie Duesund (KrF) og André N. Skjelstad (V).De understreker samtidig at de er villig til å gjenoppta forhandlingene når som helst, men understreker at det da må foreligge det de kaller «et reelt tilbud som kan føre fram til et felles forlik». (©NTB)