<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøpte Hagens bolig

Carl I. Hagen solgte på Nøtterøy for 15 millioner i høst. Her er kjøperen.

    Publisert 21. feb. 2007 kl. 14.59
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.38
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 92 ord

    Carl I. Hagen solgte i høst sin bolig på Kalvetangen på Nøtterøy for 15 millioner kroner. Kjøper er forretningsmannen Tom Loe fra Hokksund. Carl I. Hagen solgte i høst sin bolig på Kalvetangen på Nøtterøy for 15 millioner kroner. Kjøper er forretningsmannen Tom Loe fra Hokksund. - Vi har flyttet inn i Kalvetangveien 88 og solgt huset vårt på Hokksund, bekrefter 61-åringen overfor Tønsberg Blad.Loe eier huset sammen med døtrene Kristin Loe og Siri Loe Svere, men skal bo der selv, samtidig som han ifølge avisen skal drive Loe Invest AS derfra.