<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Se og Hør-leserne gir blaffen

Se og Hør-leserne bryr seg ikke om avsløringene av tvilsomme arbeidsmetoder i kjendisbladet. De vil fortsette å kjøpe bladet.

  Publisert 20. feb. 2007 kl. 11.03
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 02.36
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 187 ord
  Scanpix / Scanpix

  Det viser en stor undersøkelse NA24 og Refleks har gjennomført i kjølvannet av oppstyret etter utgivelsen av den tidligere kjendisjournalisten Håvard Mælnes' bok «En helt vanlig dag på jobben». Det viser en stor undersøkelse NA24 og Refleks har gjennomført i kjølvannet av oppstyret etter utgivelsen av den tidligere kjendisjournalisten Håvard Mælnes' bok «En helt vanlig dag på jobben». Av over tusen personer som siden fredag har svart på undersøkelsen, mener over to tredeler at arbeidsmetodene til bladet er «helt uakseptable». Ifølge undersøkelsen hadde respondentene negative holdninger til Se og Hør allerede før avsløringene.- Disse holdningene har blitt enda dårligere, nesten ned til et absolutt nullpunkt i etterkant av saken, sier markedsanalytiker i Reflex, Anne Britt Færaas, til NA24.Likevel er det bare 13 prosent av respondentene som oppgir at de er svært overrasket over avsløringene av Se og Hørs arbeidsmetoder. Mer enn to tredeler er ikke overrasket i det hele tatt.Mangelen på overraskelse gjenspeiler seg også i svarene til de faste kjøperne av Se og Hør. De fleste av disse oppgir nemlig at de - til tross for de «uakseptable arbeidsmetodene» - vil fortsette å kjøpe bladet. (©NTB)