<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette blir prisvinnerne i boligmarkedet i Oslo

Hvilke boligstrøk i Oslo-området blir de mest populære i tiden som kommer? To eksperter har gitt sitt syn på saken.

    Publisert 8. juli 2007 kl. 07.58
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.19
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 135 ord

    Aftenposten omtalte tidligere denne uken Mortensrud som en av de fremtidige prisvinnerne i boligmarkedet i Oslo-området.Avisen ba også et par eksperter om å trekke frem bydeler de har mest tro på.Finn Tveter, NEF-direktør: Sinsen, Økern, vestkanten mot Bærum, Gjettum og Kolsås, langs T-banelinje 3 fra Bøler og utover, samt Søndre Nordstrand.Bjørn-Erik Øye, adm. dir. Prognosesenteret: Ensjø med Ensjøbyen, og Søndre Nordstrand.Tveter mener ifølge avisen at boligkjøpere nok er litt forutinntatt mot enkelte steder.- Folk bør prøve seg frem andre steder i stedet for å bo seg i hjel i de mest attraktive strøkene. Ofte er det slik at de som av økonomiske grunner må kjøpe bolig et sted de ikke hadde planlagt, likevel blir boende når de får prøvd ut området litt. Da ser de likevel at det er fint der, sier han til Aftenposten.