<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her steg eneboliger mest

Eneboliger var vinneren i boligmarkedet også i juni. Her steg de aller mest.

    Publisert 3. juli 2007 kl. 15.59
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 71 ord

    Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp i går sine juni-tall, og disse viste i snitt på landsbasis 0,6 prosent vekst fra mai. Sesongjustert var det en økning på 1,2 prosent.Prisvinneren denne måneden var eneboliger, som steg 1,3 prosent. Tønsberg dro snittet mest opp, med tre prosent vekst. Følgende fylker/regioner/byer bidro med to prosent. Opp to prosent: SarpsborgFredrikstadBærumRomerike (både Øvre og Nedre)Hedmark utenom HamarSandefjordLarvikStavangerSandnesRogaland utenom Stavanger og SandnesBergenMøre og Romsdal