<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Netfonds-kundene har tjent 5 milliarder på børsen

- Grovt sett er økningen på 5 milliarder ren gevinst for eksisterende kunder. Det er helt fantastisk hva de har tjent, sier Netfonds-gründer Rolf Dammann.

    Publisert 4. juli 2007 kl. 06.05
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    Ifølge Finansavisen har kundene til Netfonds tjent omtrent fem milliarder kroner på børsen de siste tre årene. Ifølge Finansavisen har kundene til Netfonds tjent omtrent fem milliarder kroner på børsen de siste tre årene. - Våre kunder har i dag en verdipapirbeholdning på 7,5 milliarder kroner, og det har aldri vært så høyt, sier gründer og administrerende direktør Rolf Dammann i Netfonds.- Sommeren 2004 hadde kundene en verdipapirbeholdning på 2,5 milliarder kroner, og vi har ikke fått så mange nye kunder som har satt inn større beløp, sier Dammann.- Grovt sett er økningen på fem milliarder ren gevinst for eksisterende kunder. Det er helt fantastisk hva de har tjent, sier Dammann.