<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Trekker tilbake mer kjøttdeig

Det er påvist salmonella i kjøttdeig fra Coop og SlakterŽn, opplyser Fatland Skjeggerød Gruppen. Over et tonn er trukket tilbake fra butikkene.

    Publisert 5. juli 2007 kl. 14.12
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 00.17
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 179 ord

    Totalt er det snakk om 1.468 kilo Coop og SlakterŽn kjøttdeig som viser salmonella av typen rubislow. Coop-kjøttdeigen er i snabb-pakker à 900 gram og SlakterŽn-produktet er i pakker på 400 gram. Totalt er det snakk om 1.468 kilo Coop og SlakterŽn kjøttdeig som viser salmonella av typen rubislow. Coop-kjøttdeigen er i snabb-pakker à 900 gram og SlakterŽn-produktet er i pakker på 400 gram. Coop Norge og NorgesGruppen har beordret sine butikker om tilbaketrekking av kjøttdeig med siste forbruksdag 5. juli, skriver Fatland Skjeggerød Gruppen i en pressemelding.- Det er ikke blitt rapportert om sykdomstilfeller. Vi har ingen oversikt over hvor mye av kjøttdeigen som har blitt solgt, men jeg vil tro at det er lite som er igjen, da forbruksdagen går ut i dag, sier assisterende konsernleder Ove Gabrielsen i Fatland Skjeggerød Gruppen til NTB.Fatland Skjeggerød Gruppen ber forbrukere som har noen av disse varene om å levere de tilbake til butikken.Onsdag meldte NTB om Nordfjord Kjøtt som trakk tilbake 7,2 tonn fersk kjøttdeig på grunn av mistanke om salmonella. De to tilfellene har ikke noen sammenheng. (©NTB)