<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bedro eldre ektepar for 2,55 millioner?

- Det er en forferdelig situasjon vi er kommet opp i, sier 76-årig minstepensjonist.

    Publisert 18. sep. 2007 kl. 08.57
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.25
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 111 ord

    Økokrim mener eks-politimannen Jan Erik Nilsen skal ha lurt 11 personer i Sveits og Norge til å investere i fiktive eller ikke gjennomførbare avtaler, skriver Dn. Økokrim mener eks-politimannen Jan Erik Nilsen skal ha lurt 11 personer i Sveits og Norge til å investere i fiktive eller ikke gjennomførbare avtaler, skriver Dn. Bedrageriene Økokrim har tiltalt Nilsen for beløper seg til 70 millioner kroner, og skal ifølge avisen ha funnet sted i årene 1999-2004.Blant de Nilsen skal ha bedratt er minstepensjonisten Kirsten Tharaldsen og hennes avdøde mann.- Jeg må nok bo i leid leilighet resten av livet. Det er en forferdelig situasjon vi er kommet opp i, sier 76-åringen til Dn.