<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Betalte 10 mill. for eiendom med boplikt

- Det er virkelig helt syke priser i Lyngør. Jeg ble nok litt revet med under budrunden, sier kjøperen som sikret seg Lyngørs dyreste hytte med boplikt.

  Publisert 24. sep. 2007 kl. 07.32
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 180 ord
  Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

  Etter fem uker på markedet ble hytta i Lyngør solgt for rundt 10 millioner kroner, og samtidig omgjort til bolig. Ifølge Finansavisen er kjøperen Tvedestrandkjøpmannen Kjell Lunde, som sikret seg eiendommen foran Oslo-advokat Jens Kristian Thune. Etter fem uker på markedet ble hytta i Lyngør solgt for rundt 10 millioner kroner, og samtidig omgjort til bolig. Ifølge Finansavisen er kjøperen Tvedestrandkjøpmannen Kjell Lunde, som sikret seg eiendommen foran Oslo-advokat Jens Kristian Thune. - Det er virkelig helt syke priser i Lyngør. Jeg ble nok litt revet med under budrunden. Man gir seg jo ikke, hvis man er innstilt på å kjøpe eiendommen, sier Lunde til Finansavisen.- Først må huset oppgraderes, så det går an å bo der. Det er lang ventetid på gode håndverkere, så jeg er redd det kan ta to-tre år før jeg flytter ut til Lyngør, sier Lunde.Eiendommen med egen brygge er på 1,5 mål og består av to bruksnummer. I dag står det et lite hus på 116 kvadratmeter, men megleren antyder at den nye eieren kan få bygge et større hus, eller helt nytt.Foto: Scanpix.