<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bjørn Eidsvåg satser pengene på aksjer, eiendom og fly

Artisten Bjørn Eidsvåg (53) har investert pengene i et flyselskap, flere eiendommer og i aksjemarkedet. Her er den største utskeielsen.

    Publisert 20. sep. 2007 kl. 10.52
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 162 ord

    Bjørn Eidsvåg (53) hadde som mål å være gjeldfri før han fylte femti, men har ifølge VG forskjøvet den opprinnelige målsettingen med 10 år. Artisten har investert i flyselskapet Nor Aviation, en leilighet til 4,2 millioner kroner på Frogner i Oslo og bygging av et hyttekompleks på Sørlandet. Artistinntektene blir også plassert i aksjer. Bjørn Eidsvåg (53) hadde som mål å være gjeldfri før han fylte femti, men har ifølge VG forskjøvet den opprinnelige målsettingen med 10 år. Artisten har investert i flyselskapet Nor Aviation, en leilighet til 4,2 millioner kroner på Frogner i Oslo og bygging av et hyttekompleks på Sørlandet. Artistinntektene blir også plassert i aksjer. Quint AS, selskapet som tar seg av de fleste sidene av karrieren hans, har siden 1997 omsatt for 123 millioner kroner og hatt et overskudd på 20 millioner kroner. Quint sitter i dag på verdier for rundt 10 millioner kroner.Bjørn Eidsvåg sier at hans største utskeielse er en Volvo XC 90.Bjørn Eidsvåg. Foto: Scanpix