<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Blir søkkrike på Pronova

Tidligere NetCom-sjef Gert Munthe og partnerne Morten Blix og Tore Rynning-Nielsen kan få en milliard på deling i forbildelse med børsnoteringen av Pronova.

    Publisert 20. sep. 2007 kl. 09.05
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.28
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 120 ord

    Det er ikke bare Johan H. Andresen jr som blir styrtrik på børsnoteringen av Pronova. Det drypper også på Gert Munthe, som leder Andresens private equity-satsing Ferd Private Equity Fund, samt hans to partnere Morten Blix og Tore Rynning-Nielsen. Ifølge DN kan trioen dele 1,0-1,3 milliarder kroner. Munthe alene kan få 400-500 millioner kroner. Det er ikke bare Johan H. Andresen jr som blir styrtrik på børsnoteringen av Pronova. Det drypper også på Gert Munthe, som leder Andresens private equity-satsing Ferd Private Equity Fund, samt hans to partnere Morten Blix og Tore Rynning-Nielsen. Ifølge DN kan trioen dele 1,0-1,3 milliarder kroner. Munthe alene kan få 400-500 millioner kroner. Tilretteleggerne av børsnoteringen priser selskapet til mellom ni og 12 milliarder kroner.