<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ligningsansatt tiltalt for korrupsjon

En kvinnelig seniorkonsulent ved Asker og Bærum ligningskontor er tiltalt for å ha mottatt 17.000 kroner i bestikkelser.

    Publisert 27. sep. 2007 kl. 10.55
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 154 ord

    Kvinnen skal ifølge tiltalen ha fått overført penger til sin konto for tjenester hun utførte for en 36 år gammel mann fra Oslo. 36-åringen er også tiltalt, sammen med en 45-åring fra Ski som skal ha formidlet kontakten mellom de to, skriver Dagbladet. Kvinnen skal ifølge tiltalen ha fått overført penger til sin konto for tjenester hun utførte for en 36 år gammel mann fra Oslo. 36-åringen er også tiltalt, sammen med en 45-åring fra Ski som skal ha formidlet kontakten mellom de to, skriver Dagbladet. Statsadvokat Olav Helge Thue skriver i tiltalen at fordelene som ble oppnådd var utilbørlige, blant annet på grunn av kvinnens stilling i ligningsetaten og fordi hun ikke informerte sin arbeidsgiver.Kvinnen skal ifølge påtalemyndigheten ha hjulpet 36-åringen med å utarbeide og få gjennom en klage på ligningen i forbindelse med en overdragelse av en leilighet.Beløpene er overført i november 2004, lille julaften samme år og i juli-august 2005. (©NTB)