<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Meglere: Dette er de beste boligkjøpene i utlandet

Meglerne Agnar D. Carlsen og Nils Nordvik kommer med sine beste tips om hvor det er smart å kjøpe bolig i utlandet. - Kjøp dyrt, er rådet fra Carlsen.

    Publisert 17. sep. 2007 kl. 06.32
    Oppdatert 13. des. 2013 klokken 23.24
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 233 ord

    Stadig flere nordmenn kjøper bolig i utlandet. Agnar D. Carlsen i Norsk Megling trekker frem middelhavslandene fra Hellas og Kypros til og med Portugal som en god investering, skriver Finansavisen. Stadig flere nordmenn kjøper bolig i utlandet. Agnar D. Carlsen i Norsk Megling trekker frem middelhavslandene fra Hellas og Kypros til og med Portugal som en god investering, skriver Finansavisen. - Fremtidig verdistigning er for mange viktigere enn lav pris. Kjøp i områder der prisene har steget jevnt og trutt. Se også an byggeaktiviteten i forhold til etterspørselen, sier Carlsen.Nils Nordvik i Nordvik & Partners anbefaler også middelhavslandene, spesielt Frankrike, Italia og Spania.- Alle har en drøm om en liten vingård i Italia eller et hus i Provence. Hvis du kjøper i et attraktivt område, som for eksempel på den franske rivieraen, vil du se en konstant prisvekst. Området holder seg populært og har stor tilstrømning, sier Nordvik til Finansavisen.Hvis Italia frister, blir Toscana og Piemonte trukket frem som spennende områder.Carlsen har stor tro på Brasil.- Nå har Mexico blitt for dyrt for amerikanerne. De har begynt å bevege seg mot Panama og utvikler stort. Neste er Brasil. Når dette markedet åpner seg vil eiendommer som nå koster 200.000 euro stige til 2 millioner euro. Så på lang sikt er dette et godt kjøp, men gå for leiligheter eller hus som koster. Kjøp dyrt! er rådet hans.Carlsen er skeptisk til Bulgaria og Thailand.