<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Reitan rømmer landet

Ole Robert Reitan og familien har flyttet til London.

    Publisert 24. sep. 2007 kl. 15.34
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 129 ord

    Ole Robert Reitan (35) med familie har flyttet til London. Ifølge NA24 skal han drive Rema-kjeden fra den engelske hovedstaden mens kona og ungene går på skole der. Ole Robert Reitan (35) med familie har flyttet til London. Ifølge NA24 skal han drive Rema-kjeden fra den engelske hovedstaden mens kona og ungene går på skole der. - Det spiller ingen rolle hvor han bor i forhold til den jobben han har. Han reiser mye og ivaretar sin jobb uansett hvor i verden han er, sier Reitans sekretær Tove Solberg til nettstedet.- Bakgrunnen for London-oppholdet at Ole Roberts kone, Monica, og barna skal gå på skole der borte et år, sier Solberg som forklarer at familien har leid et hus utenfor London hvor de skal bo under oppholdet, sier hun.