<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Så mye koster snitthytta på Geilo - og på Hafjell

Geilo banker Hafjell, ikke bare på dyre hytter. Snitthytta er også klart dyrere. Så mye koster den.

  Publisert 28. sep. 2007 kl. 13.45
  Oppdatert 14. des. 2013 klokken 15.46
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 172 ord
  Scanpix / Scanpix

  Geilo banker Hafjell, skriver Dn i dag, og viser til hvor Norges dyreste fjellhytter er å finne. Det er ingen nyhet for de som så Geilo banker Hafjell, skriver Dn i dag, og viser til hvor Norges dyreste fjellhytter er å finne. Det er ingen nyhet for de som så vår uoffisielle oversikt i august. . Geilo er i oversikten representert med fem eiendommer, hvorav tre av de fire dyreste er omsatt i år. Tre av de fem er omsatt i år.Geilo er ifølge avisen også best på gjennomsnittspriser.- Hol har klart høyere snittpriser på fritidsboliger i 1. halvår med 3,7 millioner, mot i overkant av 2,2 millioner kroner for Øyer. Tidligere år har det vært motsatt med høyere snittpriser i Øyer enn i Hol, sier Bjørn-Erik Øye ved Prognosesenteret.- Det kan se ut som om gamle penger på Geilo vinner over nye penger på Hafjell, legger han til overfor Dn.Men kongen i fjellheimen holder fortsatt til på Hafjell. Bjørn Rune Gjelstens kompleks på Hafjelltoppen er trolig verdt over 50 millioner kroner.