<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eldre stadig mer aktive kortbrukere

Folk over 60 blir stadig mer fortrolig med bruken av nettbank. Siden 1. kvartal 2005 har nettbruken blant 60+ skutt fart, viser en nettbankundersøkelse Sparebankforeningen har gjennomført.

    Publisert 17. mars 2008 kl. 12.32
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 82 ord
    Scanpix / Scanpix

    I begynnelsen av 2005 var det 25 prosent i denne aldersgruppen som aldri betalte med kort når de handlet dagligvarer. Tre år senere er «vegrerne» redusert til 18 prosent.Det er nå 1,7 millioner personer som betaler med kort hver gang de handler dagligvarer. Sammenlignet med 1. kvartal 2007 innebærer dette en vekst på ca. 80.000 personer.- Stadig flere foretrekker å betale med kort når de handler dagligvarer. Størst er veksten blant de eldre, sier assisterende direktør Eline Vedel i Sparebankforeningen til NTB.