<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Dette er lureri

Hundrevis av personer har i dag stått forgjeves i timelange køer for å kjøpe iPhone. - Dette er helt utrolig, sier en forbannet kunde til HegnarOnline etter at hun ikke fikk kjøpt telefonen.

    Publisert 16. juli 2008 kl. 10.42
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.46
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 134 ord

    Flere hundre stod i kø for å kjøpe iPhone på Telebutikken på Oslo City i dag. En av kundene HegnarOnline har vært i kontakt med troppet opp allerede klokken halv åtte for å få tak i en av telefonene. Det kunne hun ha spart seg. Da hun endelig ble ekspedert viste det seg at Telebutikken bare hadde 30 telefoner til salgs. Ingen av disse var på 16 GB, som hun ønsket.- Det er et sleipt markedsføringstriks å lure kundene inn i butikken på denne måten, sier den sinte kunden.Hun reagerer på at de som stod i køen ikke ble gjort oppmerksom på at det var så få telefoner til salgs og at de ikke fikk beskjed om at ingen telefoner hadde større minne enn 8 GB.Folk stod fortsatt i kø like før klokken 10.30.(MMS-foto)