<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Festivalsjef lover fantastiske konserter

I dag inntar tusenvis av musikkelskere Stavern. - Jeg lover en stor festivalopplevelse, sier festivalsjef Roger Albin til HegnarOnline.

  Publisert 11. juli 2008 kl. 14.36
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 215 ord
  Foto: Scanpix

  Denne helgen arrangeres Stavernfestivalen for åttende gang og festivalsjef Roger Albin sier til HegnarOnline at han lover de besøkende en stor konsertopplevelse.Da Stavernfestivalen ble arrangert for første gang i 2001 var det kun 475 betalende tilskuere. Siden den gang har konseptet sakte men sikkert vokst i størrelse og popularitet.Blant artistene som kommer til å opptre på festivalen i dag og i morgen finner vi Raga Rockers, Datarock, Kim Larsen & Kjukken, Hellbillies, Kurt Nilsen, Ralph Myerz & The Jack Herren Band og Bertine Zetlitz.- Årets musikkprofil er mer allmenn enn hva vi har sett tidligere år. Med et vidt sprang finnes det noe for alle, noe som også har gitt utslag i billettsalget. Kim Larsen og Kurt Nilsen appellerer til alle, samtidig som Datarock og Katzenjammer representerer ytterpunktene, sier Roger Albin til HegnarOnline.- I år har det tatt helt av. Så langt har vi solgt 15-16.000 billetter, og vi har kapasitet til å ta imot 18.000 besøkende på to døgn, sier Albin. Han regner med at en rekke festivaldeltagere kommer til å kjøpe billetter når de ankommer festivalområdet.- Jeg er meget fornøyd med billettsalget, men alt er avhengig av været. Dersom vi har sol hele helgen, selger vi fort 20-25.000 liter øl også. Akkurat nå er det vannvittig bra vær og 22 grader, avslutter Albin.