<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hundrevis i kø for iPhone

Flere hundre mennesker hadde stilt seg i kø for å få fatt på Apples iPhone 3G da den ble lansert fredag.

    Publisert 11. juli 2008 kl. 10.28
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.39
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 107 ord

    Klokka 6 den 11. juli ble Apples nye iPhone 3G lansert i Norge. Mange var tidlig ute for å sikre seg et eksemplar av det populære produktet som er en kombinert mobiltelefon, mp3-spiller og nettleser.Om køen var lang fredag morgen, lover kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i NetCom at alle som ønsker det, vil få kjøpt telefonen etter hvert.- Den første tida kan den være utsolgt, men vi får fortløpende leveranser. Apple og NetCom har et felles mål om at alle som vil ha skal få, sier han til NTB.Ved lansering koster iPhone-pakkene mellom 6 og 10.000 kroner for telefon og 12 måneders bruk, avhengig av modell og abonnement.(©NTB)