<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Satser på Nikki Beach-konsept på Huk

Sult-restauranten på Huk prøver å lage en beach club med internasjonalt snitt. I dag er det åpningsfest.

  Publisert 10. juli 2008 kl. 15.52
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 10.39
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 106 ord
  Foto: iStockPhoto

  Sult-restauranten på Huk håper å kunne redde sommeren ved å arrangere vorspiel på stranden i reneste St. Tropez-stil. Ifølge DN har DJ og festfikser Rune Refling blitt hentet inn for å tilby et nytt konsept.- Vi prøver å lage en beach club med internasjonalt snitt. Det finnes ikke en beach club i St. Tropez som har så kul beliggenhet som her på Huk. Dette blir helt usnobbete. Du må ikke være rik eller ha vært i Se og Hør for å komme inn her, sier Refling, som har jobbet på Nikki Beach og Ocean Club i Marbella i en årrekke.Åpningsfesten er i dag, torsdag 10. juli.