<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Derfor faller Oslo Børs

Oslo Børs befinner seg i negativt terreng fredag, men faller mindre enn markedene i resten av Europa. Trygve Hegnar forklarer hvorfor.

    Publisert 23. jan. 2009 kl. 12.32
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 139 ord

    I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, REC og Orkla. Se Live-sendingen kl. 13:30 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute. Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.