<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gikk "duellen" med Halvorsen som ventet?

I Økonominyhetene i dag har vi mer om dette: Telenor velger det minste ondet. Repant kan være en flopp. Hegnar kastet kortene i Gyldendal. Og: Ble "duellen" med Kristin Halvorsen som han hadde ventet seg?

    Publisert 27. jan. 2009 kl. 15.04
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.41
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    I tillegg kommenterer vi som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, Acta og Golden Ocean. Se Live-sendingen kl. 16:05 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute. Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.