<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Legger ned fondet til en av Norges rikeste familier

- Man blir litt skuffet når ting ikke går som en planlegger, sier styreleder og partner Haakon H. Jensen i oppkjøpsfondet True North Capital.

  Publisert 30. jan. 2009 kl. 11.14
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.45
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Foto: Scanpix

  Fondet True North Capital og tidligere Røkke-sjef Ørjan Svanevik skulle forvalte oppkjøpsinvesteringene til en av Norges rikeste familier. Men på grunn av finanskrisen vil ikke Furuholmen-familien lenger investere penger i fondet, og det legges ned, skriver Dagens Næringsliv.- Man blir litt skuffet når ting ikke går som en planlegger, men vi er ydmyke for at vi lever på våre kunders premisser, sier styreleder og partner Haakon H. Jensen i oppkjøpsfondet True North Capital.Ifølge avisen forvaltet fondet oppkjøpsinvesteringene til to grener av Furuholmen-familien og deres selskaper Vidsjå og Furuholmen Invest. Selskapene kontrollerer verdier for nærmere to milliarder kroner.