<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Strømprisen fortsetter nedover

Etter en kortvarig oppgang, fortsetter strømprisen å falle. Spotprisen var onsdag lavere enn på samme tidspunkt i fjor.

    Publisert 21. jan. 2009 kl. 15.45
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.34
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 87 ord

    I uka som gikk, falt den gjennomsnittlige børsprisen på strøm med 2,5 øre til 38 øre i Sør-Norge. I Midt- og Nord-Norge falt prisen med 1,6 øre til 38,9 øre.Ifølge Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har prisfallet sammenheng med mildere vær og lavere etterspørsel etter elektrisitet.Det er fortsatt bra med vann i magasinene. Ved utgangen av uka som gikk, var fyllingsgraden 60,7 prosent, en nedgang på 1,7 prosentenheter fra uka før.Magasinfyllingen er 4,4 prosent under det «normale» for uke 3, og 9 prosent under fjorårets nivå. (©NTB)