<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Toppsjef dømt for skattesnusk

Klaus Zumwinkel, tidligere toppsjef i Deutsche Post, er dømt til to års betinget fengsel og en bot på 1 million euro for skatteunndragelser.

  Publisert 26. jan. 2009 kl. 15.05
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 14.40
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 77 ord
  En euro i hånden - Foto: iStockphoto

  65 år gamle Zumwinkel var den mest høytstående personen som i februar i fjor ble avslørt som skattesnytere etter at tysk etterretning hadde kjøpt en liste med navn fra en varsler i en bank i Liechtenstein.Under rettssaken i forrige uke innrømmet Zumwinkel at han hadde lurt tyske skattemyndigheter, og gjemt om lag 1 million euro, eller nesten 9 millioner kroner, i en bank i Lichtenstein.Zumwinkel ble i 2003 kåret til «årets leder» av tidsskriftet Manager Magazine. (©NTB)