<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nav-ansatte på sydentur til 200.000 kroner

49 ansatte fra Nav Kristiansand er på gratis tur til Sardinia i Middelhavet. Onsdag holder kontoret stengt på grunn av turen (oppdatert 12.03).

  Publisert 21. apr. 2009 kl. 08.15
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.26
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 190 ord
  Foto: Scanpix

  Den eneste kostnaden de ansatte har er 400 kroner i egenandel til en utflukt til en vingård, skriver VG.Turen begrunnes med behovet for å styrke arbeidsmiljøet og heve kompetansen.- Jeg mener dette tiltaket er viktig for å vise våre ansatte omsorg og støtte. Det går ikke akutt utover noen bruker, sier leder Sten Reisænen ved Nav Kristiansand Arbeid og trygd.Fylkesdirektør Elisabeth Blørstad i Nav Vest-Agder, som er Reisænens nærmeste sjef, satte spørsmålstegn ved om reisen var en god idé da hun ble orientert på forhånd, men Reisænen valgte likevel å gjennomføre turen.- Prisen er omtrent like billig som om vi skulle vært på hotell i Norge, men jeg har måttet vurdere hvordan offentligheten vil oppfatte dette, sier han.Assisterende direktør i Nav, Yngvar Åsholt, liker ikke turen.- Dette er en uheldig sak for oss, som vi ikke trenger nå. Slike reiser kan lett bli misforstått, og kan dermed skade vår troverdighet, sier Åsholt.De ansatte dro med lavprisselskapet Ryanair søndag, og returnerer onsdag.Oppdatering 12.03:I en liten annonse i Fædrelandsvennen tirsdag blir brukerne henvist til Navs hjemmesider på internett, og ifølge TV 2 blir Nav-kontoret i Kristiansand stengt onsdag på grunn av turen.(©NTB)