<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Snart kan du fly direkte fra Oslo til Bangkok

Hilde Hirai i Thai Airways lokker HegnarOnlines lesere med introduksjonstilbud. Snart kan du fly direkte fra Oslo til Bangkok.

    Publisert 21. apr. 2009 kl. 13.43
    Oppdatert 15. des. 2013 klokken 16.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 202 ord

    Thai Airways starter nå med direkteflyvinger fra Oslo til Bangkok. Den nye ruten starter 15. juni, med fem ukentlige avganger på mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag.Avgangstiden fra Oslo er klokken 14.55, med ankomst Bangkok neste morgen klokken 06.20 lokal tid. Avgangstid fra Bangkok er klokken 00.35 lokal tid, med ankomst i Oslo samme morgen klokken 07.00 lokal tid.-Vi er ikke kjent for å være billigste, men prisen gjenspeiler produktet. Når vi starter opp vil vi ha noen godbiter som introduksjonstilbud. Prismessig vil du også kunne velge mellom tre klasser, nemlig Royal Silk, mellomklasse og turisklasse, sier Hilde Hirai, salgssjef i Thai Airways, til HegnarOnline.-Vil dere også tilby flyvinger direkte fra Oslo til Phuket?-Nei. Her er det kun snakk om Oslo til Bangkok. Dersom du ønsker å fly videre må du først mellomlande i Bangkok, avslutter Hirai.Thai Airways skal bruke et av sine nyeste fly, en Airbus 340-500. Kapasiteten er på totalt 215 seter, fordelt på 60 seter i Royal Silk Class, 42 seter i mellomklassen, og 113 seter i turistklassen Class. Alle setene har individuelt underholdningssystem.For å komme deg til Bangkok med Thai Airways i dag må du mellomlande i Stockholm eller København. Sommertilbudene på disse rutene ligger på 6.865 kroner.