<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Anbefaler hele 19 aksjer

Aksje-ekspertene i DnB Nor Markets, Nordea Markets, RS Platou Markets og Gambak satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs. Her er listen.

  Publisert 9. juni 2009 kl. 14.05
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.43
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 95 ord
  Foto: Scanpix

  Analysesjef Bengt Jonassen i RS Platou Markets (tidligere Glitnir Securities), Gambak-forvalter Albert Collett, aksjestrateg Erlend Lødemel i DnB Nor Markets og aksjestrateg Magne Naustvik i Nordea Markets satser denne uken på tilsammen 19 aksjer, går det frem i Dagens Næringsliv.Her er listen med de 19 anbefalte aksjene:Marine HarvestDet norske oljeselskapSeadrillTandbergPronovaTelenorQ-FreeStatoilHydroNorsk HydroDnB NORNorecoYaraAustevoll SeafoodLerøy SeafoodSparebanken ØstPGSAlgetaFred. Olsen EnergyFrontlineJonassen ligger best an med en avkastning hittil i år på 28,5 prosent. På en andreplass følger Naustvik, med en avkastning på 28,2 prosent. Lødemel har en avkastning på 20,1 prosent, mens Collett har en avkastning på 17,1 prosent.