<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kriseofre kastes på dør

Økonomisk krise skaper personlige tragedier i Danmark. Tusener blir kastet ut av boligene sine.

  Publisert 15. juni 2009 kl. 15.50
  Oppdatert 15. des. 2013 klokken 17.53
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 101 ord
  Foto: iStockPhoto

  Nedgangstidene fører til at stadig flere dansker får problemer med å betale regningene, og tusener blir kastet ut av boligene sine, skriver Politiken.I løpet av første kvartal i år måtte mer enn 105.000 danske familier få sin økonomi behandlet i skifteretten. De har ikke penger til husleien, og derfor må de flytte - eller kastes - ut av sine hjem, het det på København-avisens nettsider mandag.- Årsaken til at stadig flere må flytte fra hjemmene sine, er uten tvil den økonomiske krisen. Folk mister jobben, og dermed kan de plutselig ikke betale regningene sine lenger, sier privatøkonom Kim Valentin til Politiken.